Çözüldü Android uygulama gizleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Android 13 4GB Ram
Meslek
Herşeye bakabilirim :D
Telefonu yeni aldım. Android 13 kullanıyorum (eskiden Android GO 10 kullanıyordum). Bu telefonda uygulamaların bazılarını gizlemek istiyorum. Android'in kendi Launcher'ını kullanıyorum (quickstep). İlle de Launcher değiştirmem gerekse söyleyin.

Çözüm
@Tavuk Tantuni Seven stock Launcher da uygulama gizleme bulunmuyor diye hatırlıyorum, istersen Nova ya da Microsoft launchera geç, onlarda uygulama gizleme olsa da ayarlardan uygulamaları görebiliriz lakin gizleyemeyiz. Eğer yeni bir kullanıcı ekleme özelliği varsa yeni bir kullanıcı oluşturup uygulamalarınızı ona kurun, böylece yeni bir Launcher kurmanıza gerek kalmaz.

Samsung kullanıyorsanız. Güvenli klasör.

@Tavuk Tantuni Seven stock Launcher da uygulama gizleme bulunmuyor diye hatırlıyorum, istersen Nova ya da Microsoft launchera geç, onlarda uygulama gizleme olsa da ayarlardan uygulamaları görebiliriz lakin gizleyemeyiz. Eğer yeni bir kullanıcı ekleme özelliği varsa yeni bir kullanıcı oluşturup uygulamalarınızı ona kurun, böylece yeni bir Launcher kurmanıza gerek kalmaz.

Çözüm

Hmm peki.

@Maomao teşekkürler sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…