CT Fletcher Megapat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #11 O dediğin programlar rami şişirmekten başka işe yaramz. Ne aradığını tam anlayamadın senin. Resim gizlemek istiyorsan Keepsafe var. Çok güzel program.
O dediğin programlar rami şişirmekten başka işe yaramz. Ne aradığını tam anlayamadın senin. Resim gizlemek istiyorsan Keepsafe var. Çok güzel program.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 3 Haziran 2015 #12 Resim gizleme değil hocam. Uygulama kilitleme programı, resim işi de CM Security'nin bir özelliiği var şifreyi yanlış girenin resmini falan çekiyor o özelliğini beğendim dedim Ücretsiz ne kullanabilirim ?
Resim gizleme değil hocam. Uygulama kilitleme programı, resim işi de CM Security'nin bir özelliiği var şifreyi yanlış girenin resmini falan çekiyor o özelliğini beğendim dedim Ücretsiz ne kullanabilirim ?
Mehmet Duran Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Haziran 2015 #13 Lockdown Pro uygulaması işini görecektir, gayet hızlı ve güzel bir program, ayrıca Android'in güncel kütüphanelerini kullanıyor.
Lockdown Pro uygulaması işini görecektir, gayet hızlı ve güzel bir program, ayrıca Android'in güncel kütüphanelerini kullanıyor.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 8 Mart 2016 #14 Lockdown Pro denedim hoşuma gitmedi ve gizli resim çekiyor ama nereye kaydediyor bulamadım.