İnflames1231 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #1 Arkadaşalar ilk oyunumu tamamladım sayılır, 15 gün içinde yayınlamayı düşünüyorum ancak bir şey merak ediyorum. Unityads mi daha iyi olur yoksa AdMob mu gelir açısından falan? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
Arkadaşalar ilk oyunumu tamamladım sayılır, 15 gün içinde yayınlamayı düşünüyorum ancak bir şey merak ediyorum. Unityads mi daha iyi olur yoksa AdMob mu gelir açısından falan?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Ağustos 2020 #2 Bence oyunun yayınlansın, biraz tutsun ondan sonra reklam yap. Mesela ben daha yeni bir oyunda reklam görsem canımı sıkar veririm 1 yıldızı.
Bence oyunun yayınlansın, biraz tutsun ondan sonra reklam yap. Mesela ben daha yeni bir oyunda reklam görsem canımı sıkar veririm 1 yıldızı.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 2 Ağustos 2020 #3 Reklam danismanlari var onlardan fikir alabilirsin. Bir de Google ads 100 TL'lik reklam kredisi veriyormus bir bak istersen.
Reklam danismanlari var onlardan fikir alabilirsin. Bir de Google ads 100 TL'lik reklam kredisi veriyormus bir bak istersen.