A azuz1907 Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 Böyle bir program var mı ? Artık bıktırdı bu reklamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2015
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2015 #2 Adblock kurabilirsin.
A azuz1907 Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #3 Peki arkadaşlar bu ekran görüntülerinde görülen reklamlar uygulamanın reklamları mı ya da telefon virüs mü kapmış tüm uygulamlarda mı görülüyor ? Not: ''Block it!'' kullandım fayda etmedi sanırım Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2015
Peki arkadaşlar bu ekran görüntülerinde görülen reklamlar uygulamanın reklamları mı ya da telefon virüs mü kapmış tüm uygulamlarda mı görülüyor ? Not: ''Block it!'' kullandım fayda etmedi sanırım
S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 24 Şubat 2015 #4 İnternet gerektirmeyen uygulamalar için kablosuzu (wi-fi) kapatıp girmeyi dene.
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #5 O reklamlarin olmasi telefon viruslu demek degil. Kurtulmanin yolu yukarida da yazildigi gibi adblock programi ancak bu tarz programlar root ister.
O reklamlarin olmasi telefon viruslu demek degil. Kurtulmanin yolu yukarida da yazildigi gibi adblock programi ancak bu tarz programlar root ister.
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #6 Rootlamam ben diyorsan da uygulamanin -eger varsa- parali surumunu alman. Bircok developer para kazanmak icin uygulamayi free yapar ve icinde bu tarz adler koyar. Isteyene de parasiyla ad olmayan versiyonunu satar.
Rootlamam ben diyorsan da uygulamanin -eger varsa- parali surumunu alman. Bircok developer para kazanmak icin uygulamayi free yapar ve icinde bu tarz adler koyar. Isteyene de parasiyla ad olmayan versiyonunu satar.