Android uygulamalarda neden iz kalır?

Konu kilit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android'in böyle saçma sapan sorunları olduğu için kullanmıyorum çok şükür ki.

Siz burayı diger forumlar gibi basit bir forum sandiniz sanırım. Konuyu kapatmak istiyorsanız report edin ve kilitlenmesini istediğinizi belirtin. Yorumla olmuyor burada o işler.

Siz burayı diger forumlar gibi basit bir forum sandiniz sanırım. Konuyu kapatmak istiyorsanız report edin ve kilitlenmesini istediğinizi belirtin. Yorumla olmuyor burada o işler.
Hayır zaten 1 yıldır burdayım. Konuyu rapor ettim ve konunun kilitleneceğini belirtmek için yazmıştım. Yorumun için teşekkürler.

Moto G4 ve G4 Plus modellerinde kronik ghost screen ve ghost touch sorunsalları var. Bazılarında birisi bazılarında her ikisi bazılarında ise hiçbiri olmuyor. Biraz şans meselesi. Telefon sıcaklığı arttıkça veya şarjda kullanımda daha da belirginleşiyor.

Mavi ışık filtresi uygulamaları mevcut. Onunla kısmi olarak geçebilmekte. Çok aşırı rahatsız ediyorsa da servise gönder. Fakat servislerinin bu kronik sorunsalda pek de ilgili davrandıklarını söylemem.

Aga burn in ; amoled cihazlarda sofkeylerin sürekli siyah olup çalışmaması yüzünden ekranın diğer kısımlarına göre az yorulması ve amoledin yapısı itibarı ile renk farkı oluşmasıdır. Bunun çözümü var ancak senin olay farklı burn in değil.

Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Beğeniyi hak ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…