sipsak
Megapat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1521828150
Arkadaşlar LG G6'da Android 8.0 Oreo kullanıyorum. Telefonun kendi müzik çaları yerine Play Store'dan yüklediğim Retro Music uygulamasını kullanıyorum ve bunun için Play Store'dan bir tane de Ekolayzer uygulaması indirdim. Fakat telefon bazen kendi kendine ve de PUBG gibi büyük bir oyun açtığım zaman, veya video convert işlemi gibi telefonu yoran bir işlem başlattığım zaman Ekolayzer uygulamasını otomatik durduruyor. Bu yüzden her müzik açtığımda, ekolayzer uygulamasını manuel olarak tekrar açmak zorunda kalıyorum. Telefonun ayarlarında güç tasarrufu istisnaları bölümüne ekolayzer uygulamasını eklememe rağmen sürekli belli aralıklarla kendi kendine arkaplanda sistem tarafından sonlandırılıyor.
Ekolayzer uygulamasını örnek olarak söyledim, bunun gibi bir-iki uygulama daha var. Bunun bir çözümü var mıdır?
Ben istiyorum ki benim seçtiğim uygulamalar hangi durumda olursa olsun, hatta cihaz güç tasarrufu modunda olsa bile sürekli çalışsın ve hiçbir şekilde durdurulmasın.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Ekolayzer uygulamasını örnek olarak söyledim, bunun gibi bir-iki uygulama daha var. Bunun bir çözümü var mıdır?
Ben istiyorum ki benim seçtiğim uygulamalar hangi durumda olursa olsun, hatta cihaz güç tasarrufu modunda olsa bile sürekli çalışsın ve hiçbir şekilde durdurulmasın.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: