S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Nisan 2022 #1 Dostlar selam. Android telefonum da uzun suredir Chrome kullaniyordum fakat Edge'i yukledim ve giris yaptim. Esitleme icin telefon ayarlarindan Edge oturumu acmak istedim ancak acamadim. Amacim sifrelerimi Edge'e aktarmak. Nasil yapabilirim?
Dostlar selam. Android telefonum da uzun suredir Chrome kullaniyordum fakat Edge'i yukledim ve giris yaptim. Esitleme icin telefon ayarlarindan Edge oturumu acmak istedim ancak acamadim. Amacim sifrelerimi Edge'e aktarmak. Nasil yapabilirim?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 Uygulamayı az önce yükledim ve hesap açma kısmı direk ilk esnada geldi. Açtım hesabı ve eşitmeyi yaptı. Sol üstteki kısımdan açılabiliyor. Artı 0 Eksi
Uygulamayı az önce yükledim ve hesap açma kısmı direk ilk esnada geldi. Açtım hesabı ve eşitmeyi yaptı. Sol üstteki kısımdan açılabiliyor.
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Nisan 2022 #3 Esdeath.xyz dedi: Uygulamayı az önce yükledim ve hesap açma kısmı direk ilk esnada geldi. Açtım hesabı ve eşitmeyi yaptı. Genişletmek için tıkla... Bende uygulama da giris yaptim fakat sifrelerimi almak icin Android cihazimda da giris yapmam lazim sanirim. Fakat acamiyorum. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Uygulamayı az önce yükledim ve hesap açma kısmı direk ilk esnada geldi. Açtım hesabı ve eşitmeyi yaptı. Genişletmek için tıkla... Bende uygulama da giris yaptim fakat sifrelerimi almak icin Android cihazimda da giris yapmam lazim sanirim. Fakat acamiyorum.