Android ve iOS arasında neden 3. bir işletim sistemi çıkmıyor?

Mert14eren

Femtopat
Neden Android ve iOS dışında başka bir işletim sistemi çıkmıyor? Neden 3. bir işletim sistemi yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var ama gün yüzüne çıkamıyorlar piyasa yüzünden.

Çoğu Android ile gelen telefona başka bir işletim sistemi kurulmuyor.

Bunun yanı sıra kullanıcıların alışkanlıklarından dolayı başka bir işletim sistemine geçerken eski kullandığı işletim sistemi gibi olacağını zannederek geçmesi, bunun sonucunda da hayal kırıklığına uğrayıp eskisine dönmesiyle sonuçlanıyor.

Bu telefona mesajımda bahsettiğim işletim sistemleri kurulabiliyor. Bu tarz özgürlük sunulsa ve insanlar tarafından rağbet görse daha fazla işletim sistemini piyasada görebiliriz.

Peki daha fazla öneriniz var mı? Ubuntu Touch deneyecektim ancak cihazım için bulamadım.

Çıkıyor ama halihazırda bu kadar fazla kullanıcı-geliştiriciye ulaşamadığı için ömrü de kısa oluyor.

Uygulama marketi kısmı çok büyük bir sorun oluşturuyor. Huawei gibi devlet destekli bir telefon devi şirket bile HarmonyOS'i oluştururken Android tabanlı, Android uygulamalarını destekleyecek şekilde yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…