s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Android'de gerek video, gerek MP3, gibi dosyaları hangi uygulama ile izlemek, dinlemek tavsiye edersiniz?
Android'de gerek video, gerek MP3, gibi dosyaları hangi uygulama ile izlemek, dinlemek tavsiye edersiniz?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 16 Ekim 2021 #2 Cihaza ait olaNları tavsiye ederim ama öneri isterseniz, fotoğraf video için Google Fotoğraflar, müzik içinse eskiden Google müzikleri kullanırdım şu an MYT var ama genele Spotify gibi platformlardan dinliyorum.
Cihaza ait olaNları tavsiye ederim ama öneri isterseniz, fotoğraf video için Google Fotoğraflar, müzik içinse eskiden Google müzikleri kullanırdım şu an MYT var ama genele Spotify gibi platformlardan dinliyorum.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 16 Ekim 2021 #3 s.aksoy dedi: Android'de gerek video, gerek MP3, gibi dosyaları hangi uygulama ile izlemek, dinlemek tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... VLC For Android Önerimdir.
s.aksoy dedi: Android'de gerek video, gerek MP3, gibi dosyaları hangi uygulama ile izlemek, dinlemek tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... VLC For Android Önerimdir.