Program kurulumunda Virtual Device kısmını tikleyemiyorum, erişilemez hatası alıyorum. Böyle devam edersem de uyarıyor. BTK'dan eğitim için hocayla aynı adımları gitmeye çalışıyorum ama daha başta takıldım. Var mı bir çözümü?
Yüklemeyi o şekilde tamamladıktan sonra Android Studio dosya konumundaki Jbr dosyasının içeriğinin tamamını Jre dosyasının içine kopyalarsanız sorun kalmayacaktır.
Eki Görüntüle 1629459
Program kurulumunda Virtual device kısmını tikleyemiyorum, erişilemez hatası alıyorum. Böyle devam edersem de uyarıyor. BTK'den eğitim için hocayla aynı adımları gitmeye çalışıyorum ama daha başta takıldım. var mı bir çözümü? Eki Görüntüle 1629460
Eki Görüntüle 1629459
Program kurulumunda Virtual device kısmını tikleyemiyorum, erişilemez hatası alıyorum. Böyle devam edersem de uyarıyor. BTK'den eğitim için hocayla aynı adımları gitmeye çalışıyorum ama daha başta takıldım. var mı bir çözümü? Eki Görüntüle 1629460
Yüklemeyi o şekilde tamamladıktan sonra Android Studio dosya konumundaki jbr dosyasının içeriğinin tamamını jre dosyasının içine kopyalarsanız sorun kalmayacaktır.
Merhaba bu sorun android stüdyo son sürüm güncellemesinden sonra yaşanmaya başladı. Belirttiğim gibi tiklemeden devam edin ve kurulumu tamamlayın. Daha sonra Program files içerisinde android stüdyo dosyasının konumunda jbr ve jre isimli iki klasör göreceksiniz. jbr klasörünün içerisinde bulunan dosyaları jre klasörünün içerisine kopyalayin.