LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #11 Bootloader nedir hocam? ValveAdalet dedi: Andoridde önemli dosyaların yoksa 5 dakika gibi bir sürede format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir?
Bootloader nedir hocam? ValveAdalet dedi: Andoridde önemli dosyaların yoksa 5 dakika gibi bir sürede format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir?
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Şubat 2021 #12 Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Temizlenmiştir hocam. Whatsapp virüsü ne bide?
Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Temizlenmiştir hocam. Whatsapp virüsü ne bide?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #13 Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mı attın yoksa telefonu kapatıp mı attın ?
Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mı attın yoksa telefonu kapatıp mı attın ?
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #14 Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Bilmediğinize göre ve telefonunuz 2. el değilse kırık değildir. Peki Android sürümünüz kaç? (Telefon modeli de olur.)
Batcue dedi: Bootloader nedir hocam? Hocam attım zaten her şey gitti. Temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Bilmediğinize göre ve telefonunuz 2. el değilse kırık değildir. Peki Android sürümünüz kaç? (Telefon modeli de olur.)
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #15 Birisi link atıyor, oradan gelen. HaxinDog dedi: Bilmediğinize göre ve telefonunuz 2. el değilse kırık değildir. Peki Android sürümünüz kaç? (Telefon modeli de olur.) Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J3 Pro ValveAdalet dedi: Ayarlardan mı attın yoksa telefonu kapatıp mı attın ? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan. Yani arkadaşlar temizlenmiş midir? Çünkü internetten baktığım kadarıyla reklam filan çıkıyormuş aniden, bende öyle bir şey yok. Whatsapp'ı indirsem sıkıntı olur mu?
Birisi link atıyor, oradan gelen. HaxinDog dedi: Bilmediğinize göre ve telefonunuz 2. el değilse kırık değildir. Peki Android sürümünüz kaç? (Telefon modeli de olur.) Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J3 Pro ValveAdalet dedi: Ayarlardan mı attın yoksa telefonu kapatıp mı attın ? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan. Yani arkadaşlar temizlenmiş midir? Çünkü internetten baktığım kadarıyla reklam filan çıkıyormuş aniden, bende öyle bir şey yok. Whatsapp'ı indirsem sıkıntı olur mu?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #16 Batcue dedi: Birisi link atıyor, oradan gelen. Samsung Galaxy J3 Pro. Ayarlardan. Yani arkadaşlar temizlenmiş midir? Çünkü internetten baktığım kadarıyla reklam falan çıkıyormuş aniden, bende öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan reset işlemi yapın içiniz rahat etsin.
Batcue dedi: Birisi link atıyor, oradan gelen. Samsung Galaxy J3 Pro. Ayarlardan. Yani arkadaşlar temizlenmiş midir? Çünkü internetten baktığım kadarıyla reklam falan çıkıyormuş aniden, bende öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan reset işlemi yapın içiniz rahat etsin.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 14 Şubat 2021 #17 Bir daha reset atmana gerek yok, zaten her şeyi fazlasıyla yapmışsın. Sıkıntı yok.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #18 Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 14 Şubat 2021 #19 Kaspersky ve ESET ile taratmışsınız ve bir şey çıkmamış daha korkmayın. Bir de sıfırlamışsınız daha ne olsun?
Kaspersky ve ESET ile taratmışsınız ve bir şey çıkmamış daha korkmayın. Bir de sıfırlamışsınız daha ne olsun?