herchell Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 247 Çözümler 1 5 Kasım 2024 #1 Merhaba, Android WhatsApp yedeği iPhone 11'e nasıl aktarılır?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS herchell Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 247 Çözümler 1 5 Kasım 2024 #3 EdoMinato dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben tüm uygulamalrın kurulumun yaptım bunun için sıfırdan kurmam gerekiyor Artı 0 Eksi
EdoMinato dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben tüm uygulamalrın kurulumun yaptım bunun için sıfırdan kurmam gerekiyor
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #4 herchell dedi: Hocam ben tüm uygulamalrın kurulumun yaptım bunun için sıfırdan kurmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet. Bende 3 kere formatlamak zorunda kalmıştım. Formatlamadan olmuyor. Artı 0 Eksi
herchell dedi: Hocam ben tüm uygulamalrın kurulumun yaptım bunun için sıfırdan kurmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet. Bende 3 kere formatlamak zorunda kalmıştım. Formatlamadan olmuyor.