Android Wi-Fi telefonu kastırma sorunu

Bil_Berk

Kilopat
Merhabalar. Elimde LG G3 beat cihazı bulunmakta. Sorunum şu bir uygulamaya girince eğer Wi-Fi ile girersem o uygulama çok kasıyor mesela "Dan the Man" adlı oyuna eğer Wi-Fi ile girersem çok kasarak oyuna giriş yapıyor, oyun içi de çok drop yiyor ve oyundan atıyor. Eğer Wi-Fi'siz girersem oyun akıcı giriş yapıyor, akıcı oynanıyor (kasma olmuyor) ve atma yaşanmıyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ya da yapılabilecek bir şey var mı? Cihaz rootlu, Android sürümünü 5.0.2 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a düşürdüm, Greenify bulunmakta, RamExpander ile 2 GB RAM ekledim, Xposed de bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Elimde LG G3 beat cihazı bulunmakta. Sorunum şu bir uygulamaya girince eğer Wi-Fi ile girersem o uygulama çok kasıyor mesela "Dan the Man" adlı oyuna eğer Wi-Fi ile girersem çok kasarak oyuna giriş yapıyor, oyun içi de çok drop yiyor ve oyundan atıyor. Eğer Wi-Fi'siz girersem oyun akıcı giriş yapıyor, akıcı oynanıyor (kasma olmuyor) ve atma yaşanmıyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ya da yapılabilecek bir şey var mı? Cihaz rootlu, Android sürümünü 5.0.2 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a düşürdüm, Greenify bulunmakta, RamExpander ile 2 GB RAM ekledim, Xposed de bulunmakta.
Onca şey kurmuşken sorununun ne olduğunu çözmek imkansız. Telefonu orjinale döndürmeyi düşünebilirsin öncelikle.

Onca şey kurmuşken sorununun ne olduğunu çözmek imkansız. Telefonu orijinale döndürmeyi düşünebilirsin öncelikle.

Onlardan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü YouTube, Instagram gibi sosyal medyalarda hiç kasma olmuyor hatta Mobile Legends'de bile olmuyor (ara sıra oyundan atması dışında)

Onlardan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü YouTube, Instagram gibi sosyal medyalarda hiç kasma olmuyor hatta Mobile Legends'de bile olmuyor (ara sıra oyundan atması dışında)
O zaman senin sorunun bir uygulamaya girince değil, sadece bahsettiğin oyuna girince oluyor. Sorun oyun kaynaklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman senin sorunun bir uygulamaya girince değil,sadece bahsettiğin oyuna girince oluyor. Sorun oyun kaynaklı olabilir.
Onu bilmiyorum da mobile legends'in oyundan atma sorununun wifi den olduğundans şüpheliyim hani dan the man gibi ama mobile legends direkt internetle çalıştığı için acaba atma sorunu wifi den mi diye merak etmedim değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı