E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Bilgisayara Android kuracağım ama bir türlü boot etmiyor. BIOS'tan USB boot u aktif ettim diğerlerini kapattım ama olmadı bir de Rufus'tan yazdırdım ama o da olmadı. USB boot olmuyor bir türlü bunu nasıl düzeltirim ben?
Bilgisayara Android kuracağım ama bir türlü boot etmiyor. BIOS'tan USB boot u aktif ettim diğerlerini kapattım ama olmadı bir de Rufus'tan yazdırdım ama o da olmadı. USB boot olmuyor bir türlü bunu nasıl düzeltirim ben?
onurbozkus_04 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 BIOS'tan boot sıralamasını değiştirdin mi?
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 onurbozkus_04 dedi: BIOS'tan boot sıralamasını değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Boot manager dan hallettim knk konu kitlenebilir
onurbozkus_04 dedi: BIOS'tan boot sıralamasını değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Boot manager dan hallettim knk konu kitlenebilir