K KiriN Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 59 29 Aralık 2017 #1 Remix OS desteği bitince alternatif aramaya başladım. Güvenli ana yazılım olarak kullanılabilecek OS arıyorum. Recep Bey bir konuda hesabına bağlanma girişimi belirtmiş bunu başka yaşayan oldu mu ? Phoenix OS tercihi doğru olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2017
Remix OS desteği bitince alternatif aramaya başladım. Güvenli ana yazılım olarak kullanılabilecek OS arıyorum. Recep Bey bir konuda hesabına bağlanma girişimi belirtmiş bunu başka yaşayan oldu mu ? Phoenix OS tercihi doğru olur mu?
Bilal Yavuz Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 170 Çözümler 1 29 Aralık 2017 #2 Dediğini pek anlamadım ama Parrot Os ve Kali Linux daha güvenliydi sanırım.
K KiriN Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 59 30 Aralık 2017 #3 Bilal Yavuz dedi: Dediğini pek anlamadım ama Parrot Os ve Kali Linux daha güvenliydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Linux dağıtımı istemiyorum Android tabanlı OS istiyorum.
Bilal Yavuz dedi: Dediğini pek anlamadım ama Parrot Os ve Kali Linux daha güvenliydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Linux dağıtımı istemiyorum Android tabanlı OS istiyorum.