FTReal0010101 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 (VMware'ye kuruyorum) sonda yes yazıcağımız yere yes yazamıyorum yesin 3.harfi aşağıda kalıyor ne yapacağım?
(VMware'ye kuruyorum) sonda yes yazıcağımız yere yes yazamıyorum yesin 3.harfi aşağıda kalıyor ne yapacağım?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Boot menüde Advanced Options'a gidip Orada Automatic Installation - Install the specified harddisk seçeneğini seçin. Diske otomatik kurulumu yapıyor.
Boot menüde Advanced Options'a gidip Orada Automatic Installation - Install the specified harddisk seçeneğini seçin. Diske otomatik kurulumu yapıyor.
FTReal0010101 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 tereyagburak dedi: Boot menüde Advanced Options'a gidip orada automatic ınstallation - ınstall the specified hard disk seçeneğini seçin. Diske otomatik kurulumu yapıyor. Eki Görüntüle 2156014Eki Görüntüle 2156016Eki Görüntüle 2156017 Genişletmek için tıkla... İyi güzel ama konsol çıkıyor onu ne yapacağım?
tereyagburak dedi: Boot menüde Advanced Options'a gidip orada automatic ınstallation - ınstall the specified hard disk seçeneğini seçin. Diske otomatik kurulumu yapıyor. Eki Görüntüle 2156014Eki Görüntüle 2156016Eki Görüntüle 2156017 Genişletmek için tıkla... İyi güzel ama konsol çıkıyor onu ne yapacağım?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 FTReal0010101 dedi: İyi güzel ama konsol çıkıyor onu ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... VMware üstünde kötü çalışıyor Linux tabanlı sistemler. Virtualbox üzerinden yapın. VirtualBox ile PC'ye Android Kurma Rehberi Akıllı telefonların hayatımızda yaygınlaşmasıyla birlikte Android ekosistemi de hızla büyüdü ve Android şu anda dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip www.technopat.net
FTReal0010101 dedi: İyi güzel ama konsol çıkıyor onu ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... VMware üstünde kötü çalışıyor Linux tabanlı sistemler. Virtualbox üzerinden yapın. VirtualBox ile PC'ye Android Kurma Rehberi Akıllı telefonların hayatımızda yaygınlaşmasıyla birlikte Android ekosistemi de hızla büyüdü ve Android şu anda dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip www.technopat.net