Android-x86 Kurulum Yapamiyorum

OnuR916

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Android iso sürümünü indirip cd`ye yazdırdım. Format yerine geldiğinde Sad1 ve Sad2 hazır olarak gözüküyor. Yeni yaratma ya da silmeye çalışınca error veriyor. Sad1`i seçip format seçeneğine ext3 yapıyorum disk formatlanıyor diyor. Fakat ilerleme olmadı. Neyse yüklemeyeyim bari dedim. Baktım formatlamiş diski fakat işlemde sıfır olarak ilerleme gösterdi. NTFS olarak formatlayınca formatlıyor. Masaüstune geldim sorun yok . Dvd'yi çıkartıp yeniden başlatınca freebsd olarak yani isletim sistemi olmamış olarak tanıyor .

Yazim hatalari suanda live olarak kullandigim androidin klavyesi ingilizce oldugu icin .

Son düzenleyen: Moderatör:

Android x86'nın kurulum programı harddiski ext3 olarak formatlayamıyor. Sitesine girdiğin zaman zaten known issues kısmında bunu görürsün.
Sana tavsiyem gparted ya da partedmagic gibi herhangi bir live linux ile sistemi açıp kendin ext3 formatlaman ve kurulum ekranında don't format seçeneği ile devam etmen.

Android'in bölümleme aracını kullanmayın. Sisteme zarar veriyor. Bide işin ortasında Error dedimi bitersiniz. Mini Tool Partition Manager ile bölümlemenizi Ext3 yapın. Sonrasında bölümlendirmeye girin ve Write seçeneğini seçin. Sonra bölümlendirmeden çıkıp girebilirsiniz.

çok çeşitli yollar denedim hepsinde aynı... herşey tamam en son reboot kısmından sonra siyahlı beyazlı ekran dalgalanıyor arada bir arkada android yazısı gözüküyor. tahminimce aşırı ağır bir şekilde açılıyor gibi o kadar ağır ki aylar sürer. bu olayı anlayamadım bu arada win 7 8 10 sorunsuz atılıyor atılıyor (toplama pc)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…