Android X86 nasıl dualboot olarak kurulur sistem gereksinimleri nedir?

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski olan PC'me dualboot olarak Android kurmak istiyorum nasıl kurabilirim, sistem gereksinimi nedir?

Hocam sizin laptop modeli ve donanımları söyler misiniz?

HP pavalion DV6 - Intel Core Duo2 2.13 GHz - 4 GB RAM - AMD Radeon HD 4500/5100 series.

Hocam Prime OS öneririm benim laptop daha kötü ve sanal makinede Prime OS (Android kernelini kullanır) çalıştırabildim. Ama siz illa Android X86 kuracaksanız muhtemelen çalıştırır.

Hocam Prime OS öneririm benim laptop daha kötü ve sanal makinede Prime OS (Android kernelini kullanır) çalıştırabildim. Ama siz illa Android X86 kuracaksanız muhtemelen çalıştırır.
hocam benim işlemcimde sanallaştırma yok , + olarak prime os kurduğumda boot etmiyor

Hocam benim işlemcimde sanallaştırma yok, + olarak Prime OS kurduğumda boot etmiyor.

Hocam benim işlemcide de sanallaştırma yok ama VirtualBox eski sürüm yükledim (3.0.8) ve çalıştı şu an XP ve 7 kurdum çok iyi ama internete bağlayamadım muhtemelen eski sürüm olduğu içindir. 32 Bit kullanıyorum. Neyse sizin konuya geçelim hocam laptop muhtemelen legacy BIOS dur hocam boot menüsüne girince Windows boot Manager çıkıyor mu yoksa HDD adı mı yazıyor?

hocam hangi prime os'u kurdunuz bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…