3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 16 Nisan 2022 #21 416274 dedi: Native bridge gözükmüyordu ilginç bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Apps compatibiliy diye bir yerden açmıştım sanal makinede PUBG Lite falan oyunların çoğu açılmıştı(32 Bit versiyonu 64 Bit test etmedim Android 7)
416274 dedi: Native bridge gözükmüyordu ilginç bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Apps compatibiliy diye bir yerden açmıştım sanal makinede PUBG Lite falan oyunların çoğu açılmıştı(32 Bit versiyonu 64 Bit test etmedim Android 7)
Q qanqi Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #22 son durum nedir acaba ? aradan yıllar geçmiş ama : )
X00 Zeptopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #23 qanqi dedi: Son durum nedir acaba? Aradan yıllar geçmiş ama: ) Genişletmek için tıkla... ben de bakıyordum sen deyince fark ettim.
qanqi dedi: Son durum nedir acaba? Aradan yıllar geçmiş ama: ) Genişletmek için tıkla... ben de bakıyordum sen deyince fark ettim.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 27 Ekim 2022 #24 qanqi dedi: Son durum nedir acaba? Aradan yıllar geçmiş ama: ) Genişletmek için tıkla... BlissOS native-bridge calisiyor, onun disinda native-bridge linkleri kirilmis indirilmiyor.
qanqi dedi: Son durum nedir acaba? Aradan yıllar geçmiş ama: ) Genişletmek için tıkla... BlissOS native-bridge calisiyor, onun disinda native-bridge linkleri kirilmis indirilmiyor.
Q qanqi Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #25 yaa kac gundur bende uğraşıyorum bliss os kurdum olmadi kararli degil, tarayici acmiyor, google play donuyor filan, primeOs yi kurdum oda ayni, yanliz bunlari windowsun yanina kuruyon, millette oluyo bende olmuyo, anlamis degilim
yaa kac gundur bende uğraşıyorum bliss os kurdum olmadi kararli degil, tarayici acmiyor, google play donuyor filan, primeOs yi kurdum oda ayni, yanliz bunlari windowsun yanina kuruyon, millette oluyo bende olmuyo, anlamis degilim