Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #1 PC'ye Android kurdum ama oyunlar durduruldu hatası veriyor, uygulamalarda durduruldu hatası vermiyor?
PC'ye Android kurdum ama oyunlar durduruldu hatası veriyor, uygulamalarda durduruldu hatası vermiyor?
Çözüm Midgard 18 Ekim 2020 the_king4 dedi: Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Nasıl çözdün? diyenleri duyuyorum . -Android 5.1'de hata oluyordu, Android 7.1 kurdum sorun çözüldü.
the_king4 dedi: Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Nasıl çözdün? diyenleri duyuyorum . -Android 5.1'de hata oluyordu, Android 7.1 kurdum sorun çözüldü.
the_king4 Kilopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 35 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim. Artı 0 Eksi
Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Ekim 2020 #3 the_king4 dedi: Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Nasıl çözdün? diyenleri duyuyorum . -Android 5.1'de hata oluyordu, Android 7.1 kurdum sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
the_king4 dedi: Bende de oyunlar açılmıyordu. Ayarlardan "enable native bridge" özelliğini açtım ve düzelmişti. Denemediyseniz deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Nasıl çözdün? diyenleri duyuyorum . -Android 5.1'de hata oluyordu, Android 7.1 kurdum sorun çözüldü.