B Blogposte Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 73 15 Aralık 2019 #1 Bilgisayarıma Android x86 kurdum fakat oyunda kontrol edeceğim tuşları nasıl atayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2019
Bilgisayarıma Android x86 kurdum fakat oyunda kontrol edeceğim tuşları nasıl atayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
samedmertoglu_25 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #2 Blogposte dedi: Bilgisayarıma Android x86 kurdum fakat oyunda kontrol edeceğim tuşları nasıl atayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Octopus denediniz mi?
Blogposte dedi: Bilgisayarıma Android x86 kurdum fakat oyunda kontrol edeceğim tuşları nasıl atayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Octopus denediniz mi?
B Blogposte Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 73 31 Ocak 2020 #3 samedmertoglu_25 dedi: Octopus denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler evet denedim fakat olmadı.
samedmertoglu_25 dedi: Octopus denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler evet denedim fakat olmadı.
samedmertoglu_25 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #4 Blogposte dedi: Öneriniz için teşekkürler evet denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... şu an kullandığınız android sürümü kaç
Blogposte dedi: Öneriniz için teşekkürler evet denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... şu an kullandığınız android sürümü kaç
B Blogposte Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 73 3 Şubat 2020 #5 samedmertoglu_25 dedi: şu an kullandığınız android sürümü kaç Genişletmek için tıkla... Android x86'da çözüm bulamadığımdan Prime OS kullanıyorum. Ama çözüm bulursam geçerim. Çünkü Prime OS güncelleme almıyor artık.
samedmertoglu_25 dedi: şu an kullandığınız android sürümü kaç Genişletmek için tıkla... Android x86'da çözüm bulamadığımdan Prime OS kullanıyorum. Ama çözüm bulursam geçerim. Çünkü Prime OS güncelleme almıyor artık.