Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Bilgisayarıma Android-X86 yüklemeyi düşünüyorum fakat oyun indirdiğimde tuş ataması yapabiliyor muyum? Yapabiliyorsam nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Bilgisayarıma Android-X86 yüklemeyi düşünüyorum fakat oyun indirdiğimde tuş ataması yapabiliyor muyum? Yapabiliyorsam nasıl yaparım?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Aralık 2020 #2 Tuş ataması istiyorsanız PrimeOS, PhoenixOS gibi sistemlere bakın. Düz x86_Android'de işiniz zor olur. Ek olarak Android'i direkt donanıma kurmayı önermem.
Tuş ataması istiyorsanız PrimeOS, PhoenixOS gibi sistemlere bakın. Düz x86_Android'de işiniz zor olur. Ek olarak Android'i direkt donanıma kurmayı önermem.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 10 Aralık 2020 #3 Aquaranee dedi: Bilgisayarıma Android-X86 yüklemeyi düşünüyorum fakat oyun indirdiğimde tuş ataması yapabiliyor muyum? Yapabiliyorsam nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulama ile yapılabiliyor diye biliyorum root gerektirebilir haberiniz olsun.
Aquaranee dedi: Bilgisayarıma Android-X86 yüklemeyi düşünüyorum fakat oyun indirdiğimde tuş ataması yapabiliyor muyum? Yapabiliyorsam nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulama ile yapılabiliyor diye biliyorum root gerektirebilir haberiniz olsun.