Android Yeni Sürüme Geçiriliyor Sorunu

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar sorunum telefonu yeniden başlatınca "Android Yeni Sürüme Geçiriliyor" yazısı çıkıp 5 saniye falan kalıp öyle açılıyor. Sorun telefonu şarj ederken ultra stamina moduna alıp yeniden başlattıktan sonra başladı, sıfırlamadan çözülebilir mi?
Telefon M4 Aqua.
@brk35 Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz ROOT'lu mu? Bu tür şeyler genelde cihazda yazılımsal değişiklikler yapılınca ortaya çıkar. Örneğin Custom ROM yüklemek gibi. Aynı şekilde yetki verilmiş ROOT gerektiren uygulamalar da buna sebep olabilir.

Başlangıç animasyonunda bir donma oluyor mu? Ek olarak cihazınız güncel değilse güncelleyin.

Cihaz ROOT'lu mu? Bu tür şeyler genelde cihazda yazılımsal değişiklikler yapılınca ortaya çıkar. Örneğin Custom ROM yüklemek gibi. Aynı şekilde yetki verilmiş ROOT gerektiren uygulamalar da buna sebep olabilir.

Başlangıç animasyonunda bir donma oluyor mu? Ek olarak cihazınız güncel değilse güncelleyin.
Cihaz güncel ROOT'lu değil orjinal yazılımı kullanıyorum, dediğim gibi cihaz şarjda iken ultra stamina moduna alıp yeniden başlattıktan sonra başladı. Bunun cihaza bir zararı var mı?
Hiç bir kasma yok sadece bazı oyunlar akıcı gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun z3c de var. Hiç araştırmamıştım. Yalnız benim telefonda stamina modunda mı geliyor bilmiyorum.

Android hangi sürümü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı