Android YouTube Uygulamasında Kalite Ayarı Çıkmama Sorunu

ferhatunvr

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır Youtube uygulamasından izlediğim her videoda kalite ayarı bulunmamakta. Video da bulunan " ... " kısmına dokunuyorum ancak çıkan sekmede kalite seçeneği bulunmamakta. Alt yazılar ve Geri bildirim seçeneği bulunmakta.

Youtube cihazda varsayılan sistem uygulaması olarak yüklü, tamamen kaldıramıyorum ancak 2, 3 kere güncellemeleri kaldır deyip, tekrar Google Play üzerinden güncelledim.

NOT: Youtube güncellemelerini kaldırdığımda Youtube'un eski versiyonun da kalite ayarı çıkıyor ve video kalitesini değiştirebiliyorum. Ancak güncellediğim taktirde kalite ayarı çıkmıyor.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yorum atan, atmayan herkese çok teşekkürler şimdiden, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ferhat,

Anlatmış olduğun sorun ile bende karşılaştım, fakat benim sorun dururken ortaya çıkmamıştı. Cihaza Custom ROM yüklemiştim ve bahsettiğin sorun bende de olmuştu. Çareyi farklı bir Custom ROM yüklemekte buldum. Ve sorunum çözülmüştü. Eğer sende benim gibi İşletim sistemini değiştirdiğin için bu sorunla karşılaştın ise, farklı bir ROM denemeni tavsiye ederim.

İyi Günler

Eğer android sürümünüz 4.4.4 ise herhangi root destekli bir dosya yöneticisiyle /system dizinindeki build.prop dosyayısını açın ve ro.build.version.release=4.4.4 kısmındakı 4.4.4'ü 4.4.2 ile değiştirin.

Hayır benim sorun kardeşimin tabletinde bulunmakta, hiç bir rom veya root işlemi yapmadım. YouTube 'da hiç bir sorun yoktu ancak bir gün girdiğinde kalite ayarı bulunmamaktaydı. Bundan yaklaşık 1 hafta önce kardeşim geldi kalite ayarının geldiğini söyledi. Hiç bir güncelleme ve saire yapmamıştık kendi kendine kalite ayarı gelmişti ancak bir gün sürmeden tekrar kendi kendine kayboldu. Çok tuhaf bir sorun

Kardeşimin tableti olduğu için bu tarz işlemler yapmak istemiyorum. Kendi telefonum olsa her türlü işlemi yaparım ancak kendisi küçük ve biraz teknolojiye bağlı 1 saat uzak kalsın hemen çıldırmaya başlıyor yeni nesil gençler işte. Biraz daha bakıp olmadı fabrika ayarlarına döndüreceğim büyük ihtimalle düzelir. Teşekkürler yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için.

Android 4.4.4'teki genel bir hata bu. Fabrika ayarlarına döndürmek sorunu çözmeyecektir.

Android 4.4.4'teki genel bir hata bu. Fabrika ayarlarına döndürmek sorunu çözmeyecektir.
Ancak daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı, yani genel bir hata değil. Artı olarak benim telefonum da 4.4.4 ve ondada sorun yok.

Ancak daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı, yani genel bir hata değil. Artı olarak benim telefonum da 4.4.4 ve ondada sorun yok.
Bende de aynı sıkıntı vardı Android TV de. Sorunu şu şekilde çözüm. YouTube uygulaması açık iken, ayarlar-genel-yükleme kalitesi. Umarım sorunun çözülür, çözülmez ise başka bir yol deneriz.

Sorun Çözüldü. Teşekkürler herkese yardımları için ben sorun ilk başladığı zamanda YouTube 'a 2, 3 kere bildirim gönderdim sorun ile ilgili. YouTube yeni güncellemesini yaptım ve kalite ayarı geldi. Yardımcı olan ve zaman ayıran herkese sonsuz teşekkürler, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…