Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #11 CemTUNC_ dedi: 32 GB'ın bana yeteceğini düşünüyorum, yetmezse bile hafıza kartı desteği var. Sizce 4 GB'lık modelde ne fark olur? Genişletmek için tıkla... Hafıza kartı desteği bir işe yaramıyor bende 32gb redmi note8 var ve yer çok çabuk bitiyor. İstediğin uygulamayı yüklemek istiyorsan ve oyun da oynayacaksan kesinlikle 64gb almalısın.
CemTUNC_ dedi: 32 GB'ın bana yeteceğini düşünüyorum, yetmezse bile hafıza kartı desteği var. Sizce 4 GB'lık modelde ne fark olur? Genişletmek için tıkla... Hafıza kartı desteği bir işe yaramıyor bende 32gb redmi note8 var ve yer çok çabuk bitiyor. İstediğin uygulamayı yüklemek istiyorsan ve oyun da oynayacaksan kesinlikle 64gb almalısın.
F fury mi Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #12 Bende 32 GB, 3 RAM Vestel Venus V5 var kasma sıkıntısı yok, sadece oyunlarda 1 saatte ısınıyor.