elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 Kerim Demirkaynak dedi: Zaten uzun ömürlü değil telefonlar. Güncelleme gelmiyor 5 yıl sonra çöp oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu kastetmedim android 15 16 falan alacak bu cihaz o zaman yeterli olmayacak diye düşünüyorum.
Kerim Demirkaynak dedi: Zaten uzun ömürlü değil telefonlar. Güncelleme gelmiyor 5 yıl sonra çöp oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu kastetmedim android 15 16 falan alacak bu cihaz o zaman yeterli olmayacak diye düşünüyorum.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 13 Temmuz 2024 #12 elREYdeTURQUÍA dedi: Onu kastetmedim android 15 16 falan alacak bu cihaz o zaman yeterli olmayacak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacağına bağlı.
elREYdeTURQUÍA dedi: Onu kastetmedim android 15 16 falan alacak bu cihaz o zaman yeterli olmayacak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacağına bağlı.