E Egem3N0 Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Merhaba! Benim sorunum eskiden Android'de aldığım ürünleri IPhone'da kullanamam. Hesabımı bağlamıştım fakat aynı hesapla giriş yapınca aldığım ürünler gelmiyor. Bende o ürünleri iade etmek veya geri almak istiyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
Merhaba! Benim sorunum eskiden Android'de aldığım ürünleri IPhone'da kullanamam. Hesabımı bağlamıştım fakat aynı hesapla giriş yapınca aldığım ürünler gelmiyor. Bende o ürünleri iade etmek veya geri almak istiyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
mamibey Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 558 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #2 Android ile iOS çok farklı bir şey hocam, mağazaları aynı değil.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 20 Şubat 2023 #3 Play Store'dan satın aldığınız uygulamalar yalnızca android telefonlarda kullanılabilir. AppStore'a aktarım söz konusu değil.
Play Store'dan satın aldığınız uygulamalar yalnızca android telefonlarda kullanılabilir. AppStore'a aktarım söz konusu değil.
E Egem3N0 Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 O zaman para iadesi istiyorum nasıl yapacağım.