YEV0 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Merhaba, arka planda bir uygulamayı sürekli devam ettirmek istiyorum. Yani tekrar girince yeniden açılmasın, bıraktığım gibi devam etmesini istiyorum.
Merhaba, arka planda bir uygulamayı sürekli devam ettirmek istiyorum. Yani tekrar girince yeniden açılmasın, bıraktığım gibi devam etmesini istiyorum.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 28 Şubat 2024 #2 Arkadan kapatmadın zaman zaten açık kalmıyor mu hocam ama öyle çok RAM yer söyleyeyim. Ekranı kapatana kadar açık kalıyor olması lazım.
Arkadan kapatmadın zaman zaten açık kalmıyor mu hocam ama öyle çok RAM yer söyleyeyim. Ekranı kapatana kadar açık kalıyor olması lazım.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 28 Şubat 2024 #3 Uygulama ayarlarından pil optimizasyonunu kapatın batarya ayarlarından uygulama uyutma gibi seçenekleri istediğiniz uygulama ıcın kapatın. Raminiz yetersizse bu ayarları yapsanız bile uygulama sıfırdan başlayacaktır unutmayın
Uygulama ayarlarından pil optimizasyonunu kapatın batarya ayarlarından uygulama uyutma gibi seçenekleri istediğiniz uygulama ıcın kapatın. Raminiz yetersizse bu ayarları yapsanız bile uygulama sıfırdan başlayacaktır unutmayın