Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba, IPhone'daki canlı dinleme özelliğini Android'de kullanabileceğimiz iyi bir uygulama var mı? POCO X6 Pro kullanıyorum. Özelliği biliyorsunuz Bluetooth kulaklık ile masaya bıraktığımız telefonu uzaktan falan dinleyebiliyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Merhaba, IPhone'daki canlı dinleme özelliğini Android'de kullanabileceğimiz iyi bir uygulama var mı? POCO X6 Pro kullanıyorum. Özelliği biliyorsunuz Bluetooth kulaklık ile masaya bıraktığımız telefonu uzaktan falan dinleyebiliyoruz.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 23 Temmuz 2024 #2 Doğru mu anladım bilmiyorum ama şu resmi Google erişilebilirlik uygulaması ile telefona bağlı kulaklığın veya telefonun mikrofonu arasında geçiş yaparak ortamdaki sesleri dinleyebilirsin. Sound Amplifier - Apps on Google Play Filter, augment, and amplify the sound around you and on your device. play.google.com
Doğru mu anladım bilmiyorum ama şu resmi Google erişilebilirlik uygulaması ile telefona bağlı kulaklığın veya telefonun mikrofonu arasında geçiş yaparak ortamdaki sesleri dinleyebilirsin. Sound Amplifier - Apps on Google Play Filter, augment, and amplify the sound around you and on your device. play.google.com