Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.633 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Merhaba, Android cihazım var. Play Store'da çoğu televizyon kanalını izleyebileceğim bir program var mıdır? Sürekli tek tek tarayıcıya yazmaktansa programa girip bir tuşla açmak istiyorum.
Merhaba, Android cihazım var. Play Store'da çoğu televizyon kanalını izleyebileceğim bir program var mıdır? Sürekli tek tek tarayıcıya yazmaktansa programa girip bir tuşla açmak istiyorum.
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.837 Makaleler 1 Çözümler 86 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Bir program değil ama canlı TV izlemek için ekteki siteyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Watch Global & Local Live TV Online for Free – tv.garden Watch Free Live TV from Around the World on tv.garden! Stream live news, sports, and entertainment—no subscription needed. Start watching now! tv.garden
Bir program değil ama canlı TV izlemek için ekteki siteyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Watch Global & Local Live TV Online for Free – tv.garden Watch Free Live TV from Around the World on tv.garden! Stream live news, sports, and entertainment—no subscription needed. Start watching now! tv.garden
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.633 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Pigasor05 dedi: Bir program değil ama canlı TV izlemek için ekteki siteyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Watch Global & Local Live TV Online for Free – tv.garden Watch Free Live TV from Around the World on tv.garden! Stream live news, sports, and entertainment—no subscription needed. Start watching now! tv.garden Genişletmek için tıkla... Site çok güzelmiş. Uygulaması da varmış Play Store'a yazdığımda çıktı. Çok teşekkürler.
Pigasor05 dedi: Bir program değil ama canlı TV izlemek için ekteki siteyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Watch Global & Local Live TV Online for Free – tv.garden Watch Free Live TV from Around the World on tv.garden! Stream live news, sports, and entertainment—no subscription needed. Start watching now! tv.garden Genişletmek için tıkla... Site çok güzelmiş. Uygulaması da varmış Play Store'a yazdığımda çıktı. Çok teşekkürler.