ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 5 Nisan 2021 #11 Mr. Ahmedov dedi: Game Guardian kesinlikle tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Root istiyor o.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 5 Mayıs 2021 #12 ZerefDragneel dedi: Root istiyor o. Genişletmek için tıkla... Virtual Space kullanarak Root istemini kaldırabilirsiniz.
ZerefDragneel dedi: Root istiyor o. Genişletmek için tıkla... Virtual Space kullanarak Root istemini kaldırabilirsiniz.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 11 Mayıs 2021 #13 Mr. Ahmedov dedi: Virtual space kullanarak root istemini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hallettim virtualxposed ile.
Mr. Ahmedov dedi: Virtual space kullanarak root istemini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hallettim virtualxposed ile.
T TyBoss Femtopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #14 ZerefDragneel dedi: Hallettim virtualxposed ile. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiğinizi genel itibarı ile özetleyebilir misiniz? Veya yardımcı olacak bir video ile de olabilir, pek anlamıyorum bu tarz işlerden.
ZerefDragneel dedi: Hallettim virtualxposed ile. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiğinizi genel itibarı ile özetleyebilir misiniz? Veya yardımcı olacak bir video ile de olabilir, pek anlamıyorum bu tarz işlerden.