Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.739 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mayıs 2022 #1 Prime777 dedi: Chrome Mobile, gelişmiş bir tarayıcı değil. Android için Chrome harici tarayıcı lazım. Genişletmek için tıkla... Chrome silinmiyor, telefonun ekranında kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
Prime777 dedi: Chrome Mobile, gelişmiş bir tarayıcı değil. Android için Chrome harici tarayıcı lazım. Genişletmek için tıkla... Chrome silinmiyor, telefonun ekranında kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği de yok.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #2 Leon Dayı dedi: Chrome silinmiyor, telefonun ekranı kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller'in Android sürümü vardı, o silebilir belki. Revo Uninstaller Mobile - Google Play'de Uygulamalar Revo Uninstaller Mobile ile uygulamaları ve önemsiz dosyaları hızlı bir şekilde play.google.com
Leon Dayı dedi: Chrome silinmiyor, telefonun ekranı kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller'in Android sürümü vardı, o silebilir belki. Revo Uninstaller Mobile - Google Play'de Uygulamalar Revo Uninstaller Mobile ile uygulamaları ve önemsiz dosyaları hızlı bir şekilde play.google.com
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.739 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mayıs 2022 #3 Prime777 dedi: Revo Uninstaller'in Android sürümü vardı, o silebilir belki. Revo Uninstaller Mobile - Google Play'de Uygulamalar Revo Uninstaller Mobile ile uygulamaları ve önemsiz dosyaları hızlı bir şekilde play.google.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor telefonun ayarlar kısmını açıyor, oradan yönetiyor.
Prime777 dedi: Revo Uninstaller'in Android sürümü vardı, o silebilir belki. Revo Uninstaller Mobile - Google Play'de Uygulamalar Revo Uninstaller Mobile ile uygulamaları ve önemsiz dosyaları hızlı bir şekilde play.google.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor telefonun ayarlar kısmını açıyor, oradan yönetiyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.497 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Mayıs 2022 #4 Leon Dayı dedi: Chrome silinmiyor, telefonun ekranında kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği de yok. Genişletmek için tıkla... O bilgisayar ile kaldırılıyordu sanki, ADB dedikleri olayla.
Leon Dayı dedi: Chrome silinmiyor, telefonun ekranında kalmaya devam ediyor. Devre dışı bırak seçeneği de yok. Genişletmek için tıkla... O bilgisayar ile kaldırılıyordu sanki, ADB dedikleri olayla.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.739 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mayıs 2022 #5 F4T1H dedi: O bilgisayar ile kaldırılıyordu sanki, ADB dedikleri olayla. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
F4T1H dedi: O bilgisayar ile kaldırılıyordu sanki, ADB dedikleri olayla. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #6 Leon Dayı dedi: Olmuyor telefonun ayarlar kısmını açıyor, oradan yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Farklı Uninstaller programlarıyla deneyebilirsin.
Leon Dayı dedi: Olmuyor telefonun ayarlar kısmını açıyor, oradan yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Farklı Uninstaller programlarıyla deneyebilirsin.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.497 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Mayıs 2022 #7 Leon Dayı dedi: Nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Redmi telefonlarda Chrome kaldırma Arkadaşlar Android kullandım ama Redmi'de Chrome'u temelli devre dışı bırakmayı bulamadım, nasıl yapılıyor? www.technopat.net Şunu dene
Leon Dayı dedi: Nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Redmi telefonlarda Chrome kaldırma Arkadaşlar Android kullandım ama Redmi'de Chrome'u temelli devre dışı bırakmayı bulamadım, nasıl yapılıyor? www.technopat.net Şunu dene
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.739 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mayıs 2022 #8 F4T1H dedi: Çözüldü: Redmi telefonlarda Chrome kaldırma Arkadaşlar Android kullandım ama Redmi'de Chrome'u temelli devre dışı bırakmayı bulamadım, nasıl yapılıyor? www.technopat.net Şunu dene Genişletmek için tıkla... Telefonum OPPO A55 ve kodu nereye gireceğim?
F4T1H dedi: Çözüldü: Redmi telefonlarda Chrome kaldırma Arkadaşlar Android kullandım ama Redmi'de Chrome'u temelli devre dışı bırakmayı bulamadım, nasıl yapılıyor? www.technopat.net Şunu dene Genişletmek için tıkla... Telefonum OPPO A55 ve kodu nereye gireceğim?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.497 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Mayıs 2022 #9 Leon Dayı dedi: Telefonum Oppo A55 ve kodu nereye gireceğim? Genişletmek için tıkla... O kodu bilgisayarda girmen gerek ADB programını indir
Leon Dayı dedi: Telefonum Oppo A55 ve kodu nereye gireceğim? Genişletmek için tıkla... O kodu bilgisayarda girmen gerek ADB programını indir
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.739 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mayıs 2022 #10 F4T1H dedi: O kodu bilgisayarda girmen gerek ADB programını indir Genişletmek için tıkla... Tamam yüklüyorum.
F4T1H dedi: O kodu bilgisayarda girmen gerek ADB programını indir Genişletmek için tıkla... Tamam yüklüyorum.