A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.209 Çözümler 55 13 Ağustos 2021 #1 Uygulama mağazasında birkaç uygulama denedim ama hepsi de gerçek değildi. Rastgele değer veriyordu veya sadece sabit 60 olarak gösteriyordu. Android'de kullanılabilecek FPS gösteren güvenilir bir program biliyor musunuz?
Uygulama mağazasında birkaç uygulama denedim ama hepsi de gerçek değildi. Rastgele değer veriyordu veya sadece sabit 60 olarak gösteriyordu. Android'de kullanılabilecek FPS gösteren güvenilir bir program biliyor musunuz?
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #2 Sadece arka planda FPS'i ölçüp sonra size grafik olarak gösterenler var.
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum.
Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #4 cglrbkyrk dedi: Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl
cglrbkyrk dedi: Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.209 Çözümler 55 13 Ağustos 2021 #5 cglrbkyrk dedi: Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgilerimi çalmayacaksanız olur.
cglrbkyrk dedi: Game Booster - Oyun Hızlandırı - Google Play'de Uygulamalar İçerisindeki Oyunları Oynayarak Eğlenip ve Game Booster Kullanabilirsiniz play.google.com Kendim geliştirdim zaman buldukça güncellemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgilerimi çalmayacaksanız olur.
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #6 401146 dedi: Sadece arka planda FPS'i ölçüp sonra size grafik olarak gösterenler var. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kullanılan tek bir kütüphane var oda işlemciden dönen bilgileri veriyor. 401146 dedi: Nasıl Genişletmek için tıkla... Bcd App Studio ‘bekir Caner durgun' evet İngilizce harici çalışmıyorum Türk kullanıcılarından para kazanamıyorum ve çoğu uygulamam Türkiye'ye kapalı.
401146 dedi: Sadece arka planda FPS'i ölçüp sonra size grafik olarak gösterenler var. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kullanılan tek bir kütüphane var oda işlemciden dönen bilgileri veriyor. 401146 dedi: Nasıl Genişletmek için tıkla... Bcd App Studio ‘bekir Caner durgun' evet İngilizce harici çalışmıyorum Türk kullanıcılarından para kazanamıyorum ve çoğu uygulamam Türkiye'ye kapalı.