Android'de klavye fare nasıl kullanılır?

Miraç Ege

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-13600K - 155.5%

MSİ GeForce RTX™ 5070 Ti 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDİTİON

Kioxia-exceria SSD NVM2 GEN4 2TB

Kioxia-exceria SSD NVM2 GEN4 500GB

Kioxia-exceria SATA SSD 480GB

G Skill Intl F4-3600C19-16GSXWB 2x16GB
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi Android tabletim var klavye ve fareyle kullanıyorum. Klavye fare ile nasıl oyun oynayabilirim? Bu konuda bilgisi olan destek sağlarsa çok sevinirim.

Klavye fare her oyunda desteklenmez maalesef, mouse desteklenir ama onunla da pcde olduğunun aksine dokunmatikte yaptıklarınızın aynısı olan hareketleri yaparsınız.Ama Minecraft ve belli bazı oyunlar klavye mouse bağlanınca tam destek sağlayabiliyor.

Klavye fare her oyunda desteklenmez maalesef, mouse desteklenir ama onunla da PC'de olduğunun aksine dokunmatikte yaptıklarınızın aynısı olan hareketleri yaparsınız. Ama Minecraft ve belli bazı oyunlar klavye mouse bağlanınca tam destek sağlayabiliyor.

Öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim benim demek istediğim nasıl PSP emülatör var ise bunun gibi emülatör tarzı bir şey yokmu oyunlar da ne bileyim PC de emülatörde oynanıyor ya o tarz bir şeyden bahsettim aslında.

Öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim benim demek istediğim nasıl PSP emülatör var ise bunun gibi emülatör tarzı bir şey yokmu oyunlar da ne bileyim PC de emülatörde oynanıyor ya o tarz bir şeyden bahsettim aslında.
Android'de Windows çalıştırmaktan bahsediyorsun sanırım evet bu mümkün ve bunun için Winlator gibi emülatörler var. İstersen tablete direkt Windows da kurabilirsin ama pek önermem :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı