Stepne1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba, telefonumdan yanlışlıkla fotoğrafları silmişim ne zaman hatırlamıyorum ama sildikten sonra depolama alanım bir kere doldu yani silinen dosyaların üstüne yazılmış olabilir. Dosya kurtarma programları yine de işe yarar mı?
Merhaba, telefonumdan yanlışlıkla fotoğrafları silmişim ne zaman hatırlamıyorum ama sildikten sonra depolama alanım bir kere doldu yani silinen dosyaların üstüne yazılmış olabilir. Dosya kurtarma programları yine de işe yarar mı?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.362 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Cöp kutusuna baktinizmi sildiginiz fotograflar cöp kutusuna gidiyor.
Stepne1 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Rogturk dedi: Cöp kutusuna baktinizmi sildiginiz fotograflar cöp kutusuna gidiyor. Genişletmek için tıkla... Baktım son silinenlere 30 gün geçmiş sanırım orada da yok.
Rogturk dedi: Cöp kutusuna baktinizmi sildiginiz fotograflar cöp kutusuna gidiyor. Genişletmek için tıkla... Baktım son silinenlere 30 gün geçmiş sanırım orada da yok.