esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Android dosyalar bölümünden resimler silinmiş. Telefonda yedekleme tarzı olaylar yok. Google Play'daki uygulamalarda fayda etmiyor. Resimleri nasıl geri getirebiliriz? Bu resimlerdeki çöp kovalarında da resimler yok.
Merhabalar, Android dosyalar bölümünden resimler silinmiş. Telefonda yedekleme tarzı olaylar yok. Google Play'daki uygulamalarda fayda etmiyor. Resimleri nasıl geri getirebiliriz? Bu resimlerdeki çöp kovalarında da resimler yok.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Maalesef siz geri getiremezsiniz telefoncuya götürün bence hocam çok fazla ücret isteyebilir ama.
esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Sakinol dedi: Maalesef siz geri getiremezsiniz. Telefoncuya götürün bence, hocam. Çok fazla ücret isteyebilir ama. Genişletmek için tıkla... Ben teknolojik cihazlardan anlıyorum. Siz bir yolu varsa söyler misiniz?
Sakinol dedi: Maalesef siz geri getiremezsiniz. Telefoncuya götürün bence, hocam. Çok fazla ücret isteyebilir ama. Genişletmek için tıkla... Ben teknolojik cihazlardan anlıyorum. Siz bir yolu varsa söyler misiniz?
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 esekbogan dedi: Ben teknolojik cihazlardan anlıyorum siz bir yolu varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... İnanın bilmiyorum hocam.
esekbogan dedi: Ben teknolojik cihazlardan anlıyorum siz bir yolu varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... İnanın bilmiyorum hocam.