Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Oyun, oyunun yapımcısının gözüktüğü ekranda yani yüklenme ekranında kalıyor bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Telefon modeli ne? Oyun orijinal mi? Bunları söylemeden yardımcı olamayız. Artı 0 Eksi
KS KS Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 yscof1eld dedi: Telefon modeli ne? Oyun orijinal mi? Bunları söylemeden yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Telefon eski Galaxy J7 Prime. Maalesef oyun orjinal değil. Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Telefon modeli ne? Oyun orijinal mi? Bunları söylemeden yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Telefon eski Galaxy J7 Prime. Maalesef oyun orjinal değil.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Metro1234 dedi: Telefon eski Galaxy J7 Prime. Maalesef oyun orijinal değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Metro1234 dedi: Telefon eski Galaxy J7 Prime. Maalesef oyun orijinal değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle.
KS KS Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 yscof1eld dedi: Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet ama belki bir hatadır diye konu açtım. Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet ama belki bir hatadır diye konu açtım.
AkaneChan Zeptopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2025 #6 yscof1eld dedi: Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bende orijinali var fakat smapi uygulamsını açtım sonra install tuşuna bastım ama hep 10% kaldı indiremedim Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Orijinal olmaması veya telefonjn eski model olmasından kaynaklı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bende orijinali var fakat smapi uygulamsını açtım sonra install tuşuna bastım ama hep 10% kaldı indiremedim
alaca1 Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 339 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ocak 2025 #7 AkaneChan dedi: Bende orijinali var fakat SMAPI uygulamsını açtım sonra install tuşuna bastım ama hep 10% kaldı indiremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilinmeyen uygulamalar veya sitelerden APK indirmeyiniz toprak koç hocamoz bize hileli ve hilesiz orijinal versiyonlarını sunmuştur. Stardew Valley v1.6.15.0 MOD APK – PARA HİLELİ Android oyun ve uygulamaları ücretsiz olarak indirebileceğiniz paylaşım platformu, android oyun indir, android uygulama indir, android oyun apk androidoyun.club Artı 0 Eksi
AkaneChan dedi: Bende orijinali var fakat SMAPI uygulamsını açtım sonra install tuşuna bastım ama hep 10% kaldı indiremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilinmeyen uygulamalar veya sitelerden APK indirmeyiniz toprak koç hocamoz bize hileli ve hilesiz orijinal versiyonlarını sunmuştur. Stardew Valley v1.6.15.0 MOD APK – PARA HİLELİ Android oyun ve uygulamaları ücretsiz olarak indirebileceğiniz paylaşım platformu, android oyun indir, android uygulama indir, android oyun apk androidoyun.club
AkaneChan Zeptopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ocak 2025 #8 alaca1 dedi: Hocam bilinmeyen uygulamalar veya sitelerden APK indirmeyiniz toprak koç hocamoz bize hileli ve hilesiz orijinal versiyonlarını sunmuştur. Stardew Valley v1.6.15.0 MOD APK – PARA HİLELİ Android oyun ve uygulamaları ücretsiz olarak indirebileceğiniz paylaşım platformu, android oyun indir, android uygulama indir, android oyun apk androidoyun.club Genişletmek için tıkla... Hayır bende orijinal Stardew Valley var, Smapi 10% kalıyor. Artı 0 Eksi
alaca1 dedi: Hocam bilinmeyen uygulamalar veya sitelerden APK indirmeyiniz toprak koç hocamoz bize hileli ve hilesiz orijinal versiyonlarını sunmuştur. Stardew Valley v1.6.15.0 MOD APK – PARA HİLELİ Android oyun ve uygulamaları ücretsiz olarak indirebileceğiniz paylaşım platformu, android oyun indir, android uygulama indir, android oyun apk androidoyun.club Genişletmek için tıkla... Hayır bende orijinal Stardew Valley var, Smapi 10% kalıyor.