İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Telefonda sürekli reklam veriyor her yerde ana ekranda bile. Antivirüs yükledim riskli gözükenleri sildim ama hâlâ devam ediyor ne yapmalıyım?
Telefonda sürekli reklam veriyor her yerde ana ekranda bile. Antivirüs yükledim riskli gözükenleri sildim ama hâlâ devam ediyor ne yapmalıyım?
Dexus Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon(tm) II X2 250 3,20 Ghz Processor 4 Gb Ram AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri 21 Ekim 2023 #2 Reklam verdiği zaman telefonun kare tuşuna bas (son uygulamalar). Reklam veren uygulama isimsiz uygulama bilgilerine gir o uygulamayı kaldır.
Reklam verdiği zaman telefonun kare tuşuna bas (son uygulamalar). Reklam veren uygulama isimsiz uygulama bilgilerine gir o uygulamayı kaldır.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 İsa Mavzer dedi: Telefonda sürekli reklam veriyor her yerde ana ekranda bile. Antivirüs yükledim riskli gözükenleri sildim ama hâlâ devam ediyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefon Redmi ise kare tuşuna bas uygulamaya tıkla ayarlardan sil ama diğer Android cihazlar ise beyaz uygulamayı sil geçer.
İsa Mavzer dedi: Telefonda sürekli reklam veriyor her yerde ana ekranda bile. Antivirüs yükledim riskli gözükenleri sildim ama hâlâ devam ediyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telefon Redmi ise kare tuşuna bas uygulamaya tıkla ayarlardan sil ama diğer Android cihazlar ise beyaz uygulamayı sil geçer.