E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Emre C dedi: Ben bir sorun yaşamıyorum, bildirimler geliyor. Detaylı bir şekilde konu açın, inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Android cihazımda bildirim ayarları açık olmasına rağmen hiçbir bildirim almıyorum.
Emre C dedi: Ben bir sorun yaşamıyorum, bildirimler geliyor. Detaylı bir şekilde konu açın, inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Android cihazımda bildirim ayarları açık olmasına rağmen hiçbir bildirim almıyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 3 Ocak 2023 #2 Uygulamayı mı kullanıyorsunuz?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Emre C dedi: Uygulamayı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 en3s19 dedi: Android cihazımda bildirim ayarları açık olmasına rağmen hiçbir bildirim almıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen uygulamada bildirim gelmiyor. Sırf bundan dolayı tekrar Chrome' dan giriyorum. Bunun düzeltilmesi lazım.
en3s19 dedi: Android cihazımda bildirim ayarları açık olmasına rağmen hiçbir bildirim almıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen uygulamada bildirim gelmiyor. Sırf bundan dolayı tekrar Chrome' dan giriyorum. Bunun düzeltilmesi lazım.