M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar birden herkese saçma sapan telefon uygulamasını güncelleştirme getirdiler, ben de dahil birçoğumuz sevmedi, bunu eski haline getirmenin bir yolu var mıdır acaba? Son düzenleme: 14 Eylül 2025
Arkadaşlar birden herkese saçma sapan telefon uygulamasını güncelleştirme getirdiler, ben de dahil birçoğumuz sevmedi, bunu eski haline getirmenin bir yolu var mıdır acaba?
Çözüm S S Sakuya Izayoi 14 Eylül 2025 @meydikx Google Play Store ayarlarından ekteki ayarı kapatarak efendim.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 14 Eylül 2025 #2 Uygulama ayarlarından uygulamanın tüm güncellemelerini kaldırmanız mümkündür efendim. Artı 0 Eksi
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Uygulama ayarlarından uygulamanın tüm güncellemelerini kaldırmanız mümkündür efendim. Genişletmek için tıkla... Hocam onu deniyorum da tekrar geri geliyor; kalıcı bir çözüm lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Uygulama ayarlarından uygulamanın tüm güncellemelerini kaldırmanız mümkündür efendim. Genişletmek için tıkla... Hocam onu deniyorum da tekrar geri geliyor; kalıcı bir çözüm lazım.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 760 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2025 #4 Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. meydikx dedi: Hocam onu deniyorum da tekrar geri geliyor; kalıcı bir çözüm lazım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez. Artı 0 Eksi
Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. meydikx dedi: Hocam onu deniyorum da tekrar geri geliyor; kalıcı bir çözüm lazım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez.
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #5 techno_tr dedi: Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam geri geliyor, kalıcı bir çözüm lazım ya. techno_tr dedi: Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez. Genişletmek için tıkla... Güncellemiyorum ki kendi kendine geliyor Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
techno_tr dedi: Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam geri geliyor, kalıcı bir çözüm lazım ya. techno_tr dedi: Uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgisine basın. Altta güncellemeleri kaldır yazıyor. Ona basın ve onaylayın. Eski haline döner. Uygulamayı güncellemezseniz geri gelmez. Genişletmek için tıkla... Güncellemiyorum ki kendi kendine geliyor
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 760 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2025 #6 meydikx dedi: hocam geri geliyor kalıcı bir çözüm lazım ya Genişletmek için tıkla... Bende güncellemeleri kaldırdıktan sonra geri gelme gibi bir durum olmadı. Sizde nasıl oluyor? Otomatik güncelleme falan mı açık acaba? meydikx dedi: Hocam geri geliyor, kalıcı bir çözüm lazım ya. Güncellemiyorum ki kendi kendine geliyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
meydikx dedi: hocam geri geliyor kalıcı bir çözüm lazım ya Genişletmek için tıkla... Bende güncellemeleri kaldırdıktan sonra geri gelme gibi bir durum olmadı. Sizde nasıl oluyor? Otomatik güncelleme falan mı açık acaba? meydikx dedi: Hocam geri geliyor, kalıcı bir çözüm lazım ya. Güncellemiyorum ki kendi kendine geliyor Genişletmek için tıkla...
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 14 Eylül 2025 #7 @meydikx Otomatik güncelleştirmeleri kapatmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: @meydikx otomatik güncelleştirmeleri kapatmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Nereden kapatıyoruz onu kral. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: @meydikx otomatik güncelleştirmeleri kapatmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Nereden kapatıyoruz onu kral.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 14 Eylül 2025 #9 @meydikx Google Play Store ayarlarından ekteki ayarı kapatarak efendim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M meydikx Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: @meydikx Google Play Store ayarlarından ekteki ayarı kapatarak efendim. Eki Görüntüle 2574164 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: @meydikx Google Play Store ayarlarından ekteki ayarı kapatarak efendim. Eki Görüntüle 2574164 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler