Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Vita3k kurdum ama oyun kurarken bir türlü lisans kısmını geçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 23 Mayıs 2024 #2 Bu siteden indirdiğiniz oyunu bulup ZRIF'ini kopyalayın. Renascene - Title renascene.com
R RaptorMVP Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #3 Niksi dedi: Vita3k kurdum ama oyun kurarken bir türlü lisans kısmını geçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Selamlar. Vita3k yı güvenilir nereden kurdunuz internette güvenilir site bulmakta zorlandım da.
Niksi dedi: Vita3k kurdum ama oyun kurarken bir türlü lisans kısmını geçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Selamlar. Vita3k yı güvenilir nereden kurdunuz internette güvenilir site bulmakta zorlandım da.
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 RaptorMVP dedi: Selamlar. Vita3k yı güvenilir nereden kurdunuz internette güvenilir site bulmakta zorlandım da. Genişletmek için tıkla... İndirme linki: Releases · Vita3K/Vita3K-Android Oyun uyumluluk listesi: Vita3K - PlayStation Vita Emulator Oyunlar için Google'a PS Vita Games download yazıp ilk siteye bakabilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra ayıklayıp tekrar ZIP formatında sıkıştırırsan lisans problemi kalkıyor.
RaptorMVP dedi: Selamlar. Vita3k yı güvenilir nereden kurdunuz internette güvenilir site bulmakta zorlandım da. Genişletmek için tıkla... İndirme linki: Releases · Vita3K/Vita3K-Android Oyun uyumluluk listesi: Vita3K - PlayStation Vita Emulator Oyunlar için Google'a PS Vita Games download yazıp ilk siteye bakabilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra ayıklayıp tekrar ZIP formatında sıkıştırırsan lisans problemi kalkıyor.