B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2014 #1 Bilgisayarda ethernet ile gelen interneti modem gibi dağıtabiliyoruz. Bunu Android'de yapmanın yolu var mıdır?
Bilgisayarda ethernet ile gelen interneti modem gibi dağıtabiliyoruz. Bunu Android'de yapmanın yolu var mıdır?
O Onur Bey Ziyaretçi 25 Eylül 2014 #2 Evet var. Android de Wifi Direct var. Bu sayede kendi internetinizi dağıtabiliyorsunuz. Bazı cihaz lar da olmaya bilir bende var.
Evet var. Android de Wifi Direct var. Bu sayede kendi internetinizi dağıtabiliyorsunuz. Bazı cihaz lar da olmaya bilir bende var.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Eylül 2014 #3 Android'de 3G ile gelen interneti paylaşabiliyorsun. Ayarlar > Kablosuz ve Ağlar > Diğer > Tethering ve taşınabilir hotspot veya taşınabilir alan ağı diye geçer.
Android'de 3G ile gelen interneti paylaşabiliyorsun. Ayarlar > Kablosuz ve Ağlar > Diğer > Tethering ve taşınabilir hotspot veya taşınabilir alan ağı diye geçer.
B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2014 #4 Recep Abi ben bağlandım Wifi'yı paylaşmayı kastetmiştim.