Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Mart 2020 #1 Herkese merhaba. Android telefonumda .xyz uzantılı bir dosyayı çalıştırmak istiyorum. Bu dosya bir nevi injector. Bu dosyayı ne ile veya nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. Android telefonumda .xyz uzantılı bir dosyayı çalıştırmak istiyorum. Bu dosya bir nevi injector. Bu dosyayı ne ile veya nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mart 2020 #2 PC'de çalışması için x86_64 mimarisine uygun yazılmış bir dosyayı ARM mimarisi üstünde çalışan Android'de doğrudan çalıştırabileceğinizi sanmıyorum.
PC'de çalışması için x86_64 mimarisine uygun yazılmış bir dosyayı ARM mimarisi üstünde çalışan Android'de doğrudan çalıştırabileceğinizi sanmıyorum.
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 9 Mart 2020 #3 Recep Baltaş dedi: PC'de çalışması için x86_64 mimarisine uygun yazılmış bir dosyayı ARM mimarisi üstünde çalışan Android'de doğrudan çalıştırabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
Recep Baltaş dedi: PC'de çalışması için x86_64 mimarisine uygun yazılmış bir dosyayı ARM mimarisi üstünde çalışan Android'de doğrudan çalıştırabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler