H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #11 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Değiştirdim ama bu sadece Nova üzerinden görünüyor sanırım. Ben cihazın kendi başlatıcısında görünsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... QucikShortCutMaker. Hocam bu uygulamayı indirin.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Değiştirdim ama bu sadece Nova üzerinden görünüyor sanırım. Ben cihazın kendi başlatıcısında görünsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... QucikShortCutMaker. Hocam bu uygulamayı indirin.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.818 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 2 Kasım 2021 #12 hope123 dedi: QucikShortCutMaker. Hocam bu uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... Tap to change lebel kısmından adı değiştiriyorum ama değişen bir şey yok.
hope123 dedi: QucikShortCutMaker. Hocam bu uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... Tap to change lebel kısmından adı değiştiriyorum ama değişen bir şey yok.
H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #13 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Tap to change lebel kısmından adı değiştiriyorum ama değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Create tıklayın.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Tap to change lebel kısmından adı değiştiriyorum ama değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Create tıklayın.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.818 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 2 Kasım 2021 #14 hope123 dedi: Create tıklayın. Genişletmek için tıkla... Ona basınca ana ekrana gidiyor ve herhangi bir şey olmuyor.
hope123 dedi: Create tıklayın. Genişletmek için tıkla... Ona basınca ana ekrana gidiyor ve herhangi bir şey olmuyor.
H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #15 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Ona basınca ana ekrana gidiyor ve herhangi bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka uygulama bulayım bir saniye. hope123 dedi: Başka uygulama bulayım bir saniye. Genişletmek için tıkla... Hocam Nova Launcher en iyi seçenek gibi duruyor ya da Play Store'a girip icon changer yazıp beğendinizi indirin.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Ona basınca ana ekrana gidiyor ve herhangi bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka uygulama bulayım bir saniye. hope123 dedi: Başka uygulama bulayım bir saniye. Genişletmek için tıkla... Hocam Nova Launcher en iyi seçenek gibi duruyor ya da Play Store'a girip icon changer yazıp beğendinizi indirin.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.818 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 2 Kasım 2021 #16 hope123 dedi: Başka uygulama bulayım bir saniye. Hocam Nova Launcher en iyi seçenek gibi duruyor ya da Play Store'a girip icon changer yazıp beğendinizi indirin. Genişletmek için tıkla... Nova'da yapınca kendinde değiştiriyor sanırsam. Başlatıcıyı değiştirmem lazım o zaman da. Ume Icon Changer ile yapabildim. Direkt olarak isim değiştirmiyor, simgenin yeni bir kopyasını oluşturuyor. Son düzenleme: 3 Kasım 2021
hope123 dedi: Başka uygulama bulayım bir saniye. Hocam Nova Launcher en iyi seçenek gibi duruyor ya da Play Store'a girip icon changer yazıp beğendinizi indirin. Genişletmek için tıkla... Nova'da yapınca kendinde değiştiriyor sanırsam. Başlatıcıyı değiştirmem lazım o zaman da. Ume Icon Changer ile yapabildim. Direkt olarak isim değiştirmiyor, simgenin yeni bir kopyasını oluşturuyor.