K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 25 Eylül 2022 #1 İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim?
İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim?
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 25 Eylül 2022 #2 Kebap24 dedi: İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye rastlamadım.
Kebap24 dedi: İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye rastlamadım.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 25 Eylül 2022 #3 Emir DN dedi: Büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Tüh ya neyse artık böyle kullanmaya devam edeceğiz.
Emir DN dedi: Büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Tüh ya neyse artık böyle kullanmaya devam edeceğiz.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 25 Eylül 2022 #4 Emir DN dedi: büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye raslamadım. Genişletmek için tıkla... Özel WhatsApp sürümleriyle yapılıyor. WhatsApp Plus vb. sürümlerde tema özelliği var. Ancak bunların güvenilebilirliği tartışmalı olduğundan kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Emir DN dedi: büyük ihtimalle yapılamaz hocam araştırdığımda herhangi bir bilgiye raslamadım. Genişletmek için tıkla... Özel WhatsApp sürümleriyle yapılıyor. WhatsApp Plus vb. sürümlerde tema özelliği var. Ancak bunların güvenilebilirliği tartışmalı olduğundan kullanıp kullanmamak sana kalmış.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Eylül 2022 #5 Kebap24 dedi: İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz
Kebap24 dedi: İyi geceler IPhone'deki WhatsApp birazcık daha farklı ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor. Bunu Android cihazda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 25 Eylül 2022 #6 LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... sizce güvenlimi hocam indireceğimde bende.
LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... sizce güvenlimi hocam indireceğimde bende.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 25 Eylül 2022 #7 LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu WhatsApp'ın orijinal olmayan versiyonu bunu kurma taraftarı değilim yine de teşekkürler.
LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu WhatsApp'ın orijinal olmayan versiyonu bunu kurma taraftarı değilim yine de teşekkürler.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 25 Eylül 2022 #8 LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence böyle bilinmedik dosyalara gerek yok. Hele ki WhatsApp gibi bir uygulama için hiç gerek yok.
LuffyBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun hocam bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence böyle bilinmedik dosyalara gerek yok. Hele ki WhatsApp gibi bir uygulama için hiç gerek yok.
4 462465 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #9 Aero Whatsapp var, fakat güvenilirliği yok gibi duruyor. En iyisi orijinal Whatsapp kullanmak.