ersin3535 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #1 Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum ama yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Android telefonumdaki WhatsApp'ı nasıl iPhone'a taşıyacağım?
Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum ama yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Android telefonumdaki WhatsApp'ı nasıl iPhone'a taşıyacağım?
furkan23235 Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #2 Bunu WhatsApp kendisi yapıyor ayarlar>sohbetler kısmından yedekleme yapıp yeni telefonunuzda WhatsApp’ı kurunca yedeği otomatikmen getiriyor.
Bunu WhatsApp kendisi yapıyor ayarlar>sohbetler kısmından yedekleme yapıp yeni telefonunuzda WhatsApp’ı kurunca yedeği otomatikmen getiriyor.
ersin3535 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #3 furkan23235 dedi: Bunu WhatsApp kendisi yapıyor ayarlar>sohbetler kısmından yedekleme yapıp yeni telefonunuzda WhatsApp’ı kurunca yedeği otomatikmen getiriyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğin gibi olmuyor
furkan23235 dedi: Bunu WhatsApp kendisi yapıyor ayarlar>sohbetler kısmından yedekleme yapıp yeni telefonunuzda WhatsApp’ı kurunca yedeği otomatikmen getiriyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dediğin gibi olmuyor
furkan23235 Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #4 ersin3535 dedi: Yok hocam dediğin gibi olmuyor Genişletmek için tıkla... Olmuyor derken nerede sorun yaşıyorsun?
ersin3535 dedi: Yok hocam dediğin gibi olmuyor Genişletmek için tıkla... Olmuyor derken nerede sorun yaşıyorsun?
ersin3535 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #5 furkan23235 dedi: Olmuyor derken nerede sorun yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hocam wharsapı ıosa aktarcam ben androıdden. ıosta sadece ıcloud tan yedek yuklemesı yapıyor whatsapa
furkan23235 dedi: Olmuyor derken nerede sorun yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... hocam wharsapı ıosa aktarcam ben androıdden. ıosta sadece ıcloud tan yedek yuklemesı yapıyor whatsapa
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #6 Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bunun için bazı uygulamalar var. Örneğin Dr. Fone
ersin3535 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #7 bloodiron9 dedi: Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bunun için bazı uygulamalar var. Örneğin Dr. Fone Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor valla kafayı yedim. bu nasıl birşeydir kimsede bilmezmi 2 gundur uğraşıyom indirmediğim program kalmadı .
bloodiron9 dedi: Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bunun için bazı uygulamalar var. Örneğin Dr. Fone Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor valla kafayı yedim. bu nasıl birşeydir kimsede bilmezmi 2 gundur uğraşıyom indirmediğim program kalmadı .
Dr.Yusuf Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1 13 Eylül 2020 #8 ersin3535 dedi: Yok olmuyor valla kafayı yedim. bu nasıl birşeydir kimsede bilmezmi 2 gundur uğraşıyom indirmediğim program kalmadı . Genişletmek için tıkla... Aynı dertten muzdaribim 1 haftadan beri çözüm bulabildiniz mi
ersin3535 dedi: Yok olmuyor valla kafayı yedim. bu nasıl birşeydir kimsede bilmezmi 2 gundur uğraşıyom indirmediğim program kalmadı . Genişletmek için tıkla... Aynı dertten muzdaribim 1 haftadan beri çözüm bulabildiniz mi
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 14 Eylül 2020 #9 Samsung Note 5 cihazdan iPhone 11 cihaza yaklaşık 1 ay önce geçiş yaptım ve WhatsApp'ı kolaylıkla aktardım yapamayan olur ise özel mesaj atması yeterlidir TeamViewer'dan bağlanıp hallederim.
Samsung Note 5 cihazdan iPhone 11 cihaza yaklaşık 1 ay önce geçiş yaptım ve WhatsApp'ı kolaylıkla aktardım yapamayan olur ise özel mesaj atması yeterlidir TeamViewer'dan bağlanıp hallederim.
dmirahmt Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 ZippoTurkey nasıl yaptığını anlatabilir misin acaba? Şu an yapmakla uğraşıyorum da.