Bana da yardım edebilir misiniz nasıl yaptığınız hakkında?Samsung Note 5 cihazdan iPhone 11 cihaza yaklaşık 1 ay önce geçiş yaptım ve WhatsApp'ı kolaylıkla aktardım yapamayan olur ise özel mesaj atması yeterlidir TeamViewer'dan bağlanıp hallederim.
Bana da yardım edebilir misiniz nasıl yaptığınız hakkında?Samsung Note 5 cihazdan iPhone 11 cihaza yaklaşık 1 ay önce geçiş yaptım ve WhatsApp'ı kolaylıkla aktardım yapamayan olur ise özel mesaj atması yeterlidir TeamViewer'dan bağlanıp hallederim.
Ederim hocam tugay@erboplastik.com 'a cep telefonunu mail at wpden konuşalımBana da yardım edebilir misiniz nasıl yaptığınız hakkında?
Görmemişim mesajı aynı şekilde sizde mail atın hocamZippoTurkey nasıl yaptığını anlatabilir misin acaba? Şu an yapmakla uğraşıyorum da.
Mail attım kontrol edebilir misiniz?Ederim hocam tugay@erboplastik.com 'a cep telefonunu mail at wpden konuşalım
Görmemişim mesajı aynı şekilde sizde mail atın hocam
Samsung Note 5 cihazdan iPhone 11 cihaza yaklaşık 1 ay önce geçiş yaptım ve WhatsApp'ı kolaylıkla aktardım yapamayan olur ise özel mesaj atması yeterlidir TeamViewer'dan bağlanıp hallederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.