Android'den ios'a geçilir mi?

Meteed

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Samsung S24+ telefonumu satarak veya takas yaparak iPhone 16 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum sizce bu şekilde bir geçiş yaparsam nasıl farklılıklar görebilirim İOS mantıklı mıdır? Yurtdışı telefonda ne gibi farklılıklar olur?

Mantikli olabilir ancak bir sure daha bekleseniz daha iyi cunku S24+ halihazirda oldukca iyi bir telefon. Iyi bir telefondan goreceli olarak daha iyi bir telefona gecmeyi gereksiz bulurum acikcasi.

Hiçbir sorun olmaz. Nihayetinde ikisi de telefon. Biraz alışma süreci gerekir sadece o kadar. Tabii bazı handikapları yok mu, var. Android'de APK varken, o tarafta yok. Bunun benzeri bazı değişiklikler ve kısıtlamalar gibi gibi. Ancak günün sonunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Yurtdışı telefon özelinde ise, pek sağlıklı şeyler duymadım. Tavsiye etmiyorum (şahsen).

Yurtdışı telefonlarda ne gibi bir sorun yaşayabilirim?

Yurt dışı telefonlarda ne gibi bir sorun yaşayabilirim?

Garantilik bir durum olduğunda garanti diye bir seçeneğin olmaz. 4 ay ikinci bir telefon taşıman gerekir.

Mevcut telefonunuz Türkiye'den alınmaysa onu kullanabildiğiniz kadar kullanıp iPhone tarafına öyle geçin derim. Çünkü elinizdeki telefon bayağı güçlü bir telefon ve Samsung AI gibi yenilikler noktasında şu an çok daha başarılı.

Android telefon kullanan artık pek kalmadı zaten, geçiş mantıklı.

Saçmalamayın nerede kalmadı? Mantıklı kısmı konu sahibine bağlı. Bende iOS işletim sistemini seviyorum One UI yerine. O yüzden geçmeyi düşünüyorum. Arayüz takıntım olmasa neden geçeyim yurt dışı telefona?

Hocam dediğiniz gibi benimde One Ui arayüzü hiç hoşuma gitmiyor,onun dışındaki Samsung Aİ felan süper özellikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…