Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.620 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #11 Meteed dedi: Hocam dediğiniz gibi benim de One UI arayüzü hiç hoşuma gitmiyor, onun dışındaki Samsung AI falan süper özellikler. Genişletmek için tıkla... Yani hoşuma gidiyor fakat o iOS işletim sistemi daha da hoşuma gidiyor. Ne kadar One UI hızlı olsa da o Apple akıcılığı yok. Yurt dışı sıkıntılarına katlanacaksanız alın hocam.
Meteed dedi: Hocam dediğiniz gibi benim de One UI arayüzü hiç hoşuma gitmiyor, onun dışındaki Samsung AI falan süper özellikler. Genişletmek için tıkla... Yani hoşuma gidiyor fakat o iOS işletim sistemi daha da hoşuma gidiyor. Ne kadar One UI hızlı olsa da o Apple akıcılığı yok. Yurt dışı sıkıntılarına katlanacaksanız alın hocam.
Gamezone Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 266 Çözümler 1 Dün 20:25 #12 s23 den iphone 17 ye geçtim. hep samsung kullandığım için. Bana cok asırı farklı cezbedici bir özellik gelmedi
s23 den iphone 17 ye geçtim. hep samsung kullandığım için. Bana cok asırı farklı cezbedici bir özellik gelmedi