Dostlar merhaba uzun ve eski bir Android kullanıcısı olarak iş sebepleri ile hayatımda ilk defa iPhone almayı düşünüyorum. Kolay alışır mıyım? Hayatımda daha önce hiç kullanmadım. Hangi modelleri tavsiye edersiniz? Hangi konularda dikkatli olmalıyım genel olarak farkları neler?
Dostlar merhaba uzun ve eski bir Android kullanıcısı olarak iş sebepleri ile hayatımda ilk defa iPhone almayı düşünüyorum. Kolay alışır mıyım? Hayatımda daha önce hiç kullanmadım. Hangi modelleri tavsiye edersiniz? Hangi konularda dikkatli olmalıyım genel olarak farkları neler?
Alışman bir tık uzun sürebilir ama bu sana bağlı tabii ki. Ben pek iPhone tercih etmeyen biriyim ama yine de iş için kullanılır. 16 Pro alınabilir bence. Hem güncel hem de güçlü. Ha Android düşünürseniz S25 Plus veya direk S25 Ultra diyebilirim. Bir de fırsatlar varsa daha iyi olur ama iPhone geçecek gibi olduğunuz için 16 Pro ideal gibi.
Eğer üçüncü parti mağazalardan APK kurmuyorsan, root özelliklerine ihtiyacın yoksa, fazla kişiselleştirme meraklısı değilsen, yani özetle Android'in sağladığı özgürlüğü ve avantajları kullanmıyorsan iPhone'a geçerken hem zorlanmazsın hem de daha rahat alışırsın.